Estas aquí
Home > Empresas > Esdeveniments: arriba el Woodstock de la Tecnologia, Campus Party València

Esdeveniments: arriba el Woodstock de la Tecnologia, Campus Party València

La Campus Party, és el més paregut a un verdaderWoodstock de la tecnologia”, i el compte arrere ha acabat ja que la setmana que ve, del 26 de juliol a l’1 d’agost, es celebrarà a València la 14a edició de la Campus, en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Des de Valencia&Business donarem una cobertura diària de l’esdeveniment a través del nostre canal twitter@vlc_business

Les novetats d’enguany són: els llocs de mobilitat, a diferència dels fixos tradicionals, i les distintes àrees amb xarrades de nivell. Steve Wozniak, el fundador de AppleOliviero Toscani, el polèmic publicista Italià, seran els personatges més importants de les xarrades junt a altres més

Una altra novetat és un concurs anomenat Iron Geek que premiarà, d’entre tots els assistents, al campusero amb més coneixements en les àrees en què es dividix la Campus. Totes les entrades de lloc fix ja estan esgotades, però queden de llocs de mobilitat i a més pot fer-se ús d’una altra de les novetats d’enguany, els One Day Pass, que permeten l’accés durant 24 horesencara estan disponibles.

En conjunt, seran 3.400 places, la mitat de l’edició anterior, un descens que els organitzadors atribuïxen que no han pogut ocupar l’espai del Àgora, encara en obres, per a ampliar la Campus. En l’apartat d’Innovació, la Campus Party comptarà amb la presència de Wozniak i del secretari general de Mozilla Europa, Pascal Chevrel, i xarrades sobre HTML5 i seguretat en la xarxa.

En l’àrea de Ciència, participaran l’astrofísic espanyol Pedro García.

Els campuseros són els herois d’una nova cultura digital que està anticipant el futur” va declarar, Miguel Ángel Expósito director de Campus Party que va invitar a tot aquell que “vullga conéixer com s’està redefinint la cultura digital a participar en este esdeveniment”.

Top