Estas aquí
Home > Empresas > La Cambra Nacional de la Indústria de Mèxic visita CEEI València

La Cambra Nacional de la Indústria de Mèxic visita CEEI València

El director de la Cambra Nacional de la Indústria (Canacintra), de San Luís de Potosí (Mèxic), Eduardo Medina Ha visitat el CEEI Valenciaamb l’objectiu de conéixer de prop el “bon fer” i el “Know how” del CEEI com a impulsor en la creació i consolidació d’empreses.

El director mexicà va ser atés per Jesús Casanova, director de CEEI Valencia, qui durant la seua visita, li va explicar els diferents servicis que s’oferixen des de l’entitat així com la diversitat de ferramentes que disposa el centre per a facilitar a emprenedors i empreses, el desenrotllament d’iniciatives empresarials així com la gestió i direcció de les mateixes.

CANACINTRA, Cambra Nacional de la Indústria de Transformació, és una institució d’interés públic, autònoma i no lucrativa amb personalitat jurídica pròpia que està integrada per Industrials de tota la República Mexicana i que funciona com a òrgan de consulta i interlocutor davant de les dependències governamentals, organismes públics i privats. És la més gran i important organització de la indústria de Mèxic i el principal fòrum per a manifestar les idees dels empresaris.

Enllaç a este article– Enllaç a CEEI Valencia– Enllaç a Canacintra

Top