Estas aquí
Home > Empresas > Nutracitrus: I+D en antioxidants naturals de la fruita i la verdura des d’Elx

Nutracitrus: I+D en antioxidants naturals de la fruita i la verdura des d’Elx

Constituïda com a spin off de la Universitat Miguel Hernández i protegida per una societat d’inversió, Nutracitrus va sorgir l’any 2003 d’un grup d’investigadors en bioquímica. Esta estreta col·laboració amb el món acadèmic s’ha mantingut i en l’actualitat el Departament d’I+D de Nutracitrus es troba situat en el parc Científic i Empresarial d’Elx, la qual cosa permet una privilegiada relació amb la investigació universitària.

El Departament d’I+D de Nutracitrus desenrotlla nous productes innovadors i de qualitat contrastada. En l’actualitat el pipeline de productes inclou nou rang d’extractes de baies, pomes, timó i prunes, entre altres. Les fruites i verdures són una font natural d’antioxidants, que poden ajudar a previndre malalties associades a l’activitat dels radicals lliures en l’organisme. La combinació de factors com ara la falta d’una alimentació adequada, portar una vida sedentària, la contaminació, l’estrés o el propi envelliment cel·lular poden emportar-nos a contraure malalties cardiovasculars, càncer, malalties neurodegeneratives, la síndrome metabòlica o altres malalties cròniques.

Els antioxidants remei natural

Els antioxidants poden pal·liar l’activitat dels radicals lliures, per la qual cosa ajuden a disminuir el risc de contraure estes malalties.

Nutracitrus té alta especialització en extractes de fruites i verdures purificats amb els seus propis antioxidants naturals. El catàleg dels productes de l’empresa presenta , antocians, flavonoides i altres tipus de polifenols, compostos amb una sòlida base científica quant a les seues aplicacions en la prevenció de riscos per a la salut.

Nutracitrus es troba en el llevant espanyol, una zona rica en el cultiu de fruites i verdures característiques de la zona mediterrània.

Combinat les extraccions aquoses i hidro alcohòliques amb tècniques de purificació s’han aconseguit compostos d’elevada puresa. En el cas dels extractes de fruites i verdures, es tracta a més de productes perfectament solubles en aigua.

Nutracitrus

Producció, Administració y Vendes:

Parc Industrial d’Elx

Telèfon: +34 965 681 935 / Fax: +34 965 681 363

Departament d’I+D:

Parc Científic-Empresarial d’Elx

Telèfon: +34 966 613 987 / Fax: +34 965 454 465

Seu Social:

Edifici Quórum III, Av. Universitat s/n

03202 Elx (Alacant) España

email: info@nutracitrus.com

Top