Estas aquí
Home > Empresas > AIDIMA ha sigut inclosa en Wikipedia i ha llançat FASE (Fabricació Avançada en el Sector del Moble)

AIDIMA ha sigut inclosa en Wikipedia i ha llançat FASE (Fabricació Avançada en el Sector del Moble)

AIDIMA (Institut del Moble, Fusta, Embalatge i Afins) ha sigut inclosa en l’enciclopèdia per Internet Wikipedia. Es tracta del primer institut del parc Tecnològic de Paterna (València) que ha sigut inclòs en Wikipedia.

Des de la seua aparició Wikipedia ha guanyat en popularitat i ha propiciat l’aparició de projectes semblants, a més de ser el sext lloc web més visitat del món en l’actualitat

Esta enciclopèdia digital definix els objectius del Institut del Moble, Fusta, Embalatge i Afins, informa sobre la seua ubicació, seu principal i centres associats. També oferix enllaços a REDIT i a la pàgina oficial de AIDIMA.

Una nova “Fase”

Més d’una trentena d’empreses de Maquinària per a la fusta, fabricants de mobles, taulers, vernissos i pintures, i robòtica i automatització, entre altres, constituïen en el matí d’ahir el grup de Fabricació Avançada en el Sector del Moble, FASE*, com a resposta a una iniciativa del Institut Tecnològic del Moble, Fusta, Embalatge i Afins, AIDIMA, amb l’objectiu de generar dinàmiques de col·laboració i cooperació que permeten integrar de manera efectiva noves tecnologies de fabricació en els processos industrials del sector.

La jornada ha establit les pautes generals en el desenrotllament de l’equip de treball, definint els objectius que possibiliten obtindre aplicacions directes per als processos de producció, derivats per un costat del coneixement de les noves tecnologies avançades de fabricació, i per un altre de l’Intercanvi d’experiència i know how que els membres del grup han expressat com a condició indispensable per a aconseguir un estadi òptim d’innovació per al conjunt d’empreses que participen en un sector tan ampli com el de la fusta, el moble i l’hàbitat.

El Grup FASE està configurat com una xarxa de treball en equip que facilite el contacte directe entre els membres del grup amb l’objectiu d’exercir una col·laboració real que habilite fluxos d’idees relacionades amb la tecnologia i els seus usuaris, i possibiliten d’esta manera, la generació de projectes, la resolució de qüestions puntuals, o simplement l’intercanvi d’impressions o propostes que tindran periòdicament la seua posada en comú cada tres mesos.

AIDIMA
C/ Benjamin Franklin, 13
(Parque Tecnológico)
Paterna (Valencia),
46980 Paterna
Tel. 961 366 070

Web: www.aidima.es

Deja un comentario

Top