Estas aquí
Home > Empresas > Abba Gaia: biotecnologia valenciana

Abba Gaia: biotecnologia valenciana

Abba Gaiaés una empresa del parc Tecnològic de Paterna que s’ocupa de biotecnologia. Va ser constituïda en l’abril del 2008 amb la iniciativa d’utilitzar la biotecnologia per a contribuir a la millora del medi ambient. A hores d’ara Abba Gaiafa ús de la tècnica de fitorremediació per a alliberar els sòls, aigües i fangs de la contaminació produïda per metalls pesants principalment, a més d’altres contaminants.

Esta tècnica consistix en un procés d’extracció i acumulació de metalls pesants del substrat per mitjà de l’ús de plantes.

Abba Gaia va seleccionar la Nicotiana glauca, una varietat de tabac, com la ferramenta principal del procés de descontaminació, a causa de les seues immillorables característiques naturals per a absorbir metalls a través del seu ampli sistema radicular i acumular-los en les fulles, eliminant-los del medi que la rodeja. Posteriorment, es va procedir a modificar genèticament la Nicotiana glauca aconseguint potenciar així la seua capacitat natural d’acumulació de metalls.

Abba Gaia és una empresa clarament inclinada a la millora i el desenrotllament de la tecnologia ambiental però este no és l’únic sector en què treballa. Els sectors d’energies renovables, agroalimentaris, vitivinícola-enològic i medicofarmacèutic entre altres, per mitjà de l’aplicació dels resultats d’investigacions prèviament realitzades per la directiva d’Abba en diferents centres d’investigació i universitats amb què es continua mantenint estrets vincles i col·laboracions.

L’empresa va ser guardonada en l’últim dia de l’emprenedor.. Ací un vídeo de presentació.

Abba Gaia

Av. Benjamín Franklin 12, Parc Tecnològic
Paterna
València – 46980
Tel. +34 96 110 99 69
www.abbagaia.com
administracion@abbagaia.com

Top